//Acord entre Som* i la Coordinadora de Colles Castelleres per a la difusió audiovisual dels castells

Acord entre Som* i la Coordinadora de Colles Castelleres per a la difusió audiovisual dels castells

Som* serà l’encarregada de difondre l’activitat castellera dels propers anys a través de les retransmissions de 30 jornades castelleres anuals

per | 2019-05-07 13:35:3507/05/2019 13:35 | 0 comentaris

Som* i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya han signat un acord per a la difusió audiovisual les pròximes quatre temporades castelleres. Per tant, serà l’encarregada de difondre l’activitat castellera dels pròxims anys a través de les retransmissions de la majoria de jornades castelleres i la creació de nous continguts.

Les dues parts han acordat impulsar els continguts audiovisuals que actualment cobreixen l’actualitat castellera: 30 retransmissions en directe, començant per Sant Joan, de les quals no s’ha donat a conèixer la totalitat de diades, un programa televisiu setmanal i els resums de les diades més importants de la temporada. Mostren el compromís d’actualitzar i millorar aquests continguts, ampliar-los i fer-los accessibles de forma gratuïta a tota la comunitat castellera i aficionada al fet casteller.

A part es crearà el portal web Castells.TV, des d’on s’oferirà l’actualitat castellera durant tota la temporada. A través d’aquest portal es podran veure de forma gratuïta les retransmissions de les 30 jornades castelleres, els resums de les jornades i peces específiques d’anàlisi castellera, així com nous continguts en diferents formats audiovisuals.

A part de la difusió a través del nou portal web, Som* oferirà aquests continguts a diferents canals de televisió, especialment Televisió de Catalunya. Aquest acord també inclou la creació de continguts castellers per arribar al públic internacional.

El projecte comptarà amb la producció tècnica de la productora de Som*, SomBatabat, i estarà pilotat pels seus productors executius Marc Roma i Oriol Cortacans.

Deixa un comentari