//Nova imatge, nou lema i nou logotip per al Mercat de Valls

Nova imatge, nou lema i nou logotip per al Mercat de Valls

El dissabte 24 s’enceta la campanya amb un ‘showcooking’ a la plaça de l’Oli amb productes del mercat maridats amb vins de la DO Tarragona

per | 2018-02-21 11:43:1721/02/2018 11:43 | 1 comentari

Amb una nova imatge i un nou lema, “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, així com un nou logotip, l’històric mercat de la fruita i la verdura de Valls es prepara per a un 2018 d’activitat de caràcter promocional.

Els actes els impulsa la Regidoria de Comerç i Turisme i començaran dissabte, 24 de febrer, a partir de les 12 del migdia amb un ‘showcooking’ a la plaça de l’Oli amb productes del mateix mercat, que dirigirà el cuiner Albert Roig de ForEvents i que comptarà amb la participació dels xefs Joan Castells del Restaurant Portal 22 de Valls, Albert Guzmán de Sant Carles de la Ràpita i Carles Berneda del Restaurant Sant Francesc de Montblanc.

Un comentari

  1. Francesc Manresa i Baró 22 Febrer 2018 en 14:21

    Pregunto. Més que atraure gent cap aquests indrets, que no s’aconseguirà, no valdria la pena un nou enfocament i ubicació dels dos mercats, tant el de la fruita i verdura, com el de la roba?. Només és un suggeriment. La realitat és la que és i no canviarà, mentre no hi hagi una forta dinamització comercial i un rentat integral que faci més agradable aquell indret. I per ara, amb tot el respecte i sentiment, és desolador. El centre històric, necessita una forat ingecció de realisme. Jo que m’hi passejo quasi be cada dia al migdia, puc comprovar com els poc turistes que s’endinsen al barri, en surten molt desabuts, tant per l’estat de molts edificis, com pel moviment de gent.

Deixa un comentari