//[email protected]’s organitza un cicle de xerrades sobre l’aprenentatge

[email protected]’s organitza un cicle de xerrades sobre l’aprenentatge

Aquest cicle està organitzat per [email protected]’s, un òrgan participatiu que aglutina les associacions de famílies dels centres educatius de primària i secundaria de Valls

per | 2019-05-15 16:38:0715/05/2019 16:38 | 1 comentari

El passat dijous 9 de maig va tenir lloc, a la Biblioteca Popular de Valls, la primera xerrada del cicle “El camí cap a l’aprenentatge. Enfocament multidisciplinar”. Aquest cicle està organitzat per [email protected]’s, un òrgan participatiu que aglutina les associacions de famílies dels centres educatius de primària i secundaria de Valls i que, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Valls, es reuneix i organitza propostes com xerrades divulgatives o tallers amb l’objectiu d’oferir informació i respondre a les inquietuds de les famílies sobre diversos àmbits que afecten els infants de la nostra ciutat.

Les properes xerrades, que tindran lloc aquest dijous, dia 16, són en primer lloc “Quin paper té l’osteopatia en les dificultats d’aprenentatge?”, a càrrec de la fisioterapeuta i osteòpata Rosa Roig, professora del màster d’Osteopatia de l’EOB-Idec Pompeu Fabra, en l’àrea de visceral i de pediatria. El mateix dijous també, la terapeuta ocupacional vallenca Lydia Trilla, amb especialitat en els camps de la geriatria i la pediatria des de fa més de 20 anys, oferirà la xerrada titulada “Per què la integració sensorial és bàsica per a l’aprenentatge?”.

Les dues darreres xerrades del cicle tindran lloc el dijous 23 de maig a càrrec de la vallenca Marta Ortega, fisioterapeuta, doctora per la UB especialitzada en neurodesenvolupament infantil, i de Mercè Fonoll i Dolors Bonet, optometristes de les Òptiques La Creu Blanca de Valls, especialistes en visió infantil i teràpia visual. Totes les xerrades van orientades a les famílies però també al personal docent i altres professionals que treballin amb infants.

 

 

Un comentari

  1. […] Marta Ortega, fisioterapeuta ahir van concloure el marc del cicle de xerrades organitzat per [email protected]’s. Aquest òrgan participatiu aglutina les associacions de famílies dels centres educatius de […]

Deixa un comentari