/, Comarques/Vuitentena d’infants en el Casal d’estiu d’Alcover

Vuitentena d’infants en el Casal d’estiu d’Alcover

El casal d’estiu ha donat el tret de sortida aquest dilluns i s’allargarà durant tot el juliol. Casal d’estiu que el duu a terme la Fundació Pere Tarrès

per | 2018-07-02 16:30:5302/07/2018 16:30 | 0 comentaris

El casal d’estiu d’Alcover 2018 ha donat el tret de sortida aquest dilluns 2 de juliol, amb una vuitantena d’infants incrits que abarquen des de p3 fins a 6è de primària. El curset s’allargarà fins el proper 10 d’agost amb una estructura setmanal de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, amb possibilitat d’acollida matinal i menjador. L’activitat es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola Mare de Déu del Remei.

Enguany el centre d’interès del casal d’estiu serà el següent: la Festa Major. La programació de les activitats del casal d’estiu es realitza entorn a sis temàtiques dins de la Festa Major: el pregó, els gegants i els capgrossos, els diables, els balls, la cercavila i el bestiari.

Si algun nen o nena vol inscriure’s al casal, tot i ja haver-se iniciat, es pot adreçar a l’Ajuntament d’Alcover i se’ls facilitarà tota la informació necessària. Per segon any, l’Ajuntament d’Alcover organitza el casal d’estiu 2018, i la Fundació Pere Tarrés ha estat, de nou, l’entitat escollida per dur a terme la gestió del servei educatiu.

Deixa un comentari