//Voleu un pack gratuït per a l’Hotel Class de Valls?

Voleu un pack gratuït per a l’Hotel Class de Valls?

El Vallenc i Hotel Class sortegen quatre packs d’hotel per a tots aquells que participin en el Concurs de la Fira de Santa úrsula

per | 2018-10-08 09:39:5308/10/2018 09:39 | 0 comentaris

L’Hotel Class de Valls i el setmanari El Vallenc us donen l’oportunitat d’anar una nit a l’Hotel Class de Valls de manera gratuïta.

En concret seran quatre packs que se sortejaran en un concurs especial que tindrà la Fira de Santa Úrsula com a element principal. Per tal de potenciar les xarxes socials, se sortejaran dues entrades dobles pel compte d’Instagram d’El Vallenc, mentre que les altres dues entrades dobles se sortejaran a través de la nostra edició en paper.

La voluntat d’aquest concurs és de donar rellevància a la nostra fira castellera de Santa Úrsula, una fira que s’ha anat fent gran i reformulant a mesura que han anat passant els anys.

 

Què entra en cada pack?

Cada pack comptarà amb diversos complements que faran que els guanyadors puguin gaudir de l’Hotel i dels diferents serveis que ofereix.

En aquest sentit, cada pack dels quatre que se sortejaran, que seran per a dues persones cadascun, comptarà amb una nit d’allotjament amb habitació estàndard doble, un esmorzar bufet lliure, sopar degustació especial El Tast, una copa de licor i una visita i degustació de vins al celler Mas Vicenç de Cabra del Camp. Els guanyadors podran utilitzar el pack fins al dia 30 de desembre del 2018.

 

Com participar en el sorteig?

Hi ha dues formes de poder participar en el sorteig, i les dues van lligades al món de la fotografia. La primera serà enviant un correu a [email protected] amb una fotografia de Santa Úrsula. Valdrà qualsevol fotografia relacionada amb la Fira, que dura del dia 15 al 21 d’octubre. S’haurà d’enviar la foto acompanyada de nom i cognom i també d’un número de telèfon de contacte. S’hi podrà participar fins al dia 22 d’octubre a les 23.59 h. Cada participant podrà enviar una fotografia. Els guanyadors es donaran a conèixer en l’edició en paper del dia 26 d’octubre. Un cop coneguts tots els participants, es farà el sorteig dels dos packs.

L’altra forma de participar-hi serà a través d’Instagram, on també se sortejarà dos packs. En aquest cas, els participants hauran de seguir la compte d’Instagram d’El Vallenc i publicar la fotografia relacionada amb Santa Úrsula que escullin, etiquetar “El Vallenc” i posar el hashtag #SantaUrsulaElVallenc.

D’aquesta manera entraran directament en el sorteig, i el dia 26 d’octubre es donarà a conèixer el guanyador a través del canal d’Instagram i també en l’edició en paper del setmanari.

Totes les fotografies enviades, tant per correu com per Instagram, seran publicades en l’edició en paper d’El Vallenc del dia 26 d’octubre.

Deixa un comentari