/, Comarques/Vila-rodona ja té espai públic dedicat a l’1 d’octubre

Vila-rodona ja té espai públic dedicat a l’1 d’octubre

L’acte es va dur a terme dimecres a les 8 del vespre en una sala plena de gom a gom. Es va fer un repàs dels fets d’aquell dia tant amb paraules com amb imatges

per | 2018-08-09 10:42:4109/08/2018 10:42 | 0 comentaris

Dimecres, 8 d’agost, dins de la Festa Major, la sala d’actes de la Casa de Cultura va passar a tenir el nom Sala 1 d’Octubre segons un acord municipal que es va aprovar fa unes setmanes per unanimitat a proposta d’un grup de veïns.

L’acte es va fer a partir de les 8 del vespre, amb una sala plena de gom a gom. A primera fila l’alcalde de Vila-rodona, Ramon Maria Bricollé; l’alcalde de Callús, Joan Badia —a qui durant el referèndum de l’1 d’octubre un agent de la Policia Nacional va fer caure quan ell defensava el col·legi electoral, i que a més va ser denunciat per desobediència— i el mossèn de Vila-rodona, Francesc Manresa, que va permetre fer el recompte de vots a dins de l’església —fet que es va fer molt conegut i popular i va sortir a diverses televisions.

En síntesi, l’acte va consistir a recordar aquells fets per part diverses persones protagonistes en aquella diada, amb imatges incloses i parlaments de les autoritats.

Al final hi va haver un refrigeri popular.

Deixa un comentari