/, Comarques/Vila-rodona encara la recta de la festa major

Vila-rodona encara la recta de la festa major

La música amb l’orquestra Pensylvania serà protagonista en la cloenda primer amb un ball de tarda a partir de dos quarts de 7 i a partir de mitjanit amb un ball de nit fins ben entrada la matinada.

per | 2018-08-10 12:38:4510/08/2018 12:38 | 0 comentaris

Desprès de la setmana intensa de festa major que va culminar amb  el sopar que es va viure el dijous 9 d’agost al vespre, Vila-rodona encara aquest cap de  setmana la recta final

Aquest divendres 10 d’agost, dia central de la Festa Major perquè és el dia de Sant Llorenç, patró de la localitat. Per aquest motiu, el primer acte serà el solemne ofici a l’església parroquial al migdia. A la sortida, al Casal, vermut musical amb el grup The Trees.

Els actes tornaran a la tarda, quan a dos quarts de 7 pels carrers es farà el Correbars amb l’acompanyament musical de la Txaranga Sense Nom.

A dos quarts de 8 de la tarda a l’envelat es durà a terme un dels actes centrals de la Festa Major, com és el concert, que enguany anirà a càrrec de l’Orquestra Europa i que es farà a l’envelat. Serà la formació que a partir de mitjanit en el mateix indret posarà la música al ball fins a la matinada.

El dissabte 11 d’agost serà un matí protagonitzat per inflables a la piscina del Casal.

A la nit, en concret a partir de dos quarts de 9, a la Quintana del Castell es donarà inici al correfoc dels Diables de Vila-rodona fins a la plaça dels Arbres, i llavors hi haurà l’actuació del grup infantil de timbalers. A partir de mitjanit a l’envelat, gresca assegurada a dojo fins a la matinada amb Pachawa Sound, Hotel Cochambre i discoteca mòbil.

El darrer dia de la Festa Major serà el diumenge 12 d’agost, i a les 7 de la tarda al camp de futbol hi haurà la Festa Holi.

La música amb l’orquestra Pensylvania serà protagonista en la cloenda de la Festa Major. Ho serà en un doble acte, primer amb un ball de tarda a partir de dos quarts de 7 i a partir de mitjanit amb un ball de nit fins ben entrada la matinada.

 

 

 

 

PROGRAMA FESTA MAJOR

Divendres, 10

11.30 h.
Església parroquial

Solemne ofici en honor de sant Llorenç

13.00 h.
Moreres del Casal

Vermut musical amb el grup The Trees

18.30 h.
Pels carrers

Correbars amb la Txaranga “Sense Nom”

20.00 h.
Envelat

Concert de tarda de festa major amb l’Orquestra Europa

00.00 h.
Envelat

Ball de nit de festa major amb l’Orquestra Europa

 

Dissabte, 11

12.00 h.
Piscina

Diversos inflables infantils aquàtics

20.30 h.
Pels carrers

Correfoc a càrrec dels Diables de Vila-rodona

Tot seguit.
Quintana del Castell

Actuació del grup infantil

00.00 h.
Envelat

Ball amb els grups Pachawa Sound i Hotel Cochambre.

 

Diumenge, 12

19.00 h.
Camp de futbol

Festa Holi

19.30 h.
Envelat

Ball de tarda amb l’orquestra Pensylvania

00.00 h.
Envelat

Ball de nit amb l’orquestra Pensylvania.

Deixa un comentari