//Vídeo. Es busquen quatre persones desaparegudes pel Francolí

Vídeo. Es busquen quatre persones desaparegudes pel Francolí

A més de la mare i fill desapareguts a Vilaverd ahir a la nit, aquest matí s’ha confirmat la desaparició de dues persones més que anaven dins d’un cotxe vermell

per | 2019-10-23 15:47:3423/10/2019 15:47 | 0 comentaris

En aquests moments s’estan buscant pel riu Francolí quatre persones desaparegudes per la riuada. Ricard Expósito, cap d’aquest servei d’emergència, ho ha explicat des de la Riba, on es troba el centre de comandament de la recerca: “No hem arribat a nivells de precipitacions del 1994, llavors es van acumular entre 400 i 500 litres per metre quadrat i ara estem parlant de 200. En aquest cas el problema ha estat la localització molt concreta de la riuada, que ha estat als municipis de la llera del Francolí i els seus afluents, el Glorieta i el Brugent, i més al sud a les rieres d’Alforja i de Riudecanyes.

”Ahir a la nit es va conèixer la desaparició de dues persones a Vilaverd, mare i fill, que eren en un bungalou al costat del riu i aquest matí hem conegut la desaparició de dues persones més d’una setantena d’anys, una veïna de l’Espluga i l’altra de Prades, que anaven juntes en un cotxe vermell. Dic ‘possible’ perquè el vehicle l’hem trobat, l’hem obert i a l’interior no hi havia ningú. Des de la desembocadura del Francolí fins a la Riba s’han trobat al riu set cotxes i un camió i, per ara, no hi hem trobat cap persona. La hipòtesi que tenim ara és que aquest vehicle que era a l’Espluga hauria pogut ser arrossegat per la runa del mateix edifici del restaurant i el celler destrossat per la riuada, però per algun motiu o altre els ocupants ara mateix no sabem on són.”

Les tasques de recerca de les quatre persones es fan ara de manera intensiva entre l’Espluga i Picamoixons, i de manera no tan intensiva a la resta de la llera del Francolí, encara que segons Expósito no descarten “que al final hagin d’ampliar la recerca si en les properes hores no tenim resultats positius”.

 

Deixa un comentari