//Vallsgenera vol impulsar el Viver d’Empreses i el CIE

Vallsgenera vol impulsar el Viver d’Empreses i el CIE

Vallsgenera també participarà aquest 2020 en un programa pilot del SOC que combina formació i treball dirigit a aturats amb baixa qualificació

per | 2020-02-11 12:44:2711/02/2020 12:44 | 1 comentari

L’IMDL Vallsgenera s’ha fixat per a aquest any impulsar el Viver d’Empreses i el Centre d’Iniciatives Empresarials de la ciutat. Una altra de les línies estratègiques que s’impulsaran des de Vallsgenera és el programa pilot d’Aprenentatge a la Professionalització.

Entre les noves propostes, s’analitzarà la viabilitat d’especialització d’activitat perquè les noves empreses que aculli el Viver puguin col·laborar entre elles i aprofitar sinergies i/o objectius. Un dels punts en què més s’incidirà serà en el suport a projectes d’emprenedoria i empresarials que es generin al mateix territori i que tinguin a la vegada un caràcter innovador, com a motor per obrir activitat a nous sectors i generar noves activitats econòmiques amb perspectives de futur.

D’altra banda, la segona línia en què s’incidirà més des de Vallsgenera és en la posada en marxa del Programa d’Aprenentatge per a la Professionalització (APP), que representarà la formació i la contractació de 21 persones i en què participaran 14 empreses. Aquesta iniciativa és un programa pilot de formació en alternança amb l’ocupació que impulsa el Servei d’Ocupació de Catalunya, destinat a la qualificació professional de les persones en situació de desocupació i en risc d’exclusió social i laboral.

One Comment

  1. Carles Dominguez 11 febrero 2020 at 18:34

    Si el que volen es impulsar l’ocupació de les instal.lacions del viver d’empreses el que caldría fer primer es baixar el preu del lloguer de les mateixes i modernitzarles. No hi ha cap atractiu pels joves emprenedors en ocuparles, ja que avui día hi ha espais de coworking molt més assequibles i atractius.

Deixa un comentari