//Vallsgenera organitza un taller sobre Linkedin per empreses

Vallsgenera organitza un taller sobre Linkedin per empreses

La sessió anirà a càrrec de Pedro Rojas el proper dimarts 19 de novembre a partir de les 9.30 hores a l'Hotel Class

per | 2019-11-05 09:59:4105/11/2019 09:59 | 0 comentaris

L’Institut de Desenvolupament Local Vallgenera ha organitzat el taller “LinkedIn per empreses”, una sessió que anirà a càrrec de Pedro Rojas el proper dimarts 19 de novembre a partir de les 9.30 hores a l’Hotel Class. Les places son limitades, així que per motius organitzatius és imprescindible fer la inscripció a través del correu electrònic [email protected] o trucant al telèfon 977 612 010.

Aquesta activitat està dirigida al personal de recursos humans i permetrà fer col·laboracions professionals i seleccionar el treballador/a més adient de la forma més eficient i senzilla possible mitjançant el LinkedIn, la xarxa social de referència que posa en contacte a professionals qualificats. Tanmateix, Pedro Rojas, explicarà d’altres utilitats empresarials interessants a tenir en compte a nivell comunicatiu.

Rojas és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses amb especialització en Finances per la Universitat Santa Maria de Veneçuela i postgrau en Community Management per la Universitat de Barcelona i EAE Business School. Consultor especialista en estratègia digital, així com en el desenvolupament de plans de social media marketing, transformació digital i gestió de RRHH 2.0 en entorns empresarials i d’emprenedoria. Professor de màsters i postgraus en diverses universitats i escoles de negoci d’Espanya. Més de 20 anys d’experiència corporativa en diferents països, ocupant posicions de responsabilitat en multinacionals de prestigi. Conferenciant professional i ponent habitual en seminaris i congressos relacionats a les xarxes socials, el màrqueting digital, la recerca d’ocupació en canals digitals i altres temes associats al món del Web 2.0. Així com autor de diversos llibres d’estratègia digital.

Deixa un comentari