//Valls ja compta amb un nou programa d’acompanyament a la gent gran

Valls ja compta amb un nou programa d’acompanyament a la gent gran

És un projecte impulsat per Càritas Interparroquial i Fundació Ginac

per | 2019-03-13 13:45:4213/03/2019 13:45 | 0 comentaris

Aquest dimecres, dia 13, Jordi Cartanyà, regidor de Benestar Social; Carme Ferré de la Fundació Ginac, i Delfí Vives, de Càritas, han presentat el nou programa d’acompanyament a la gent gran que s’ha engegat aquest mes de març.

El projecte es planteja a partir de les dades de l’Enquesta de Condicions de Vida de Valls de l’any 2017, on es va mostrar que el 26% de la població són persones jubilades que viuen soles. Aquest projecte s’ha iniciat amb un grup d’onze persones derivades des de l’equip de Serveis Socials.

Des de la Fundació Ginac hi participen amb el programa “Cercles”, en què les persones amb diversitat funcional, amb l’acompanyament d’un tutor, animen les persones grans a sortir de casa i els ofereixen una estona d’acompanyament. Per altra banda, Càritas hi participa amb el programa “Ara al teu costat”, amb què els ofereixen un acompanyament a domicili de dues hores per setmana.

Per formar part d’aquest voluntariat cal fer una inscripció a Càritas Valls, trucant al 977 604 303 o enviant un correu electrònic a [email protected].

Deixa un comentari