//Valls inicia la primera promoció d’habitatges en règim cooperatiu per a joves

Valls inicia la primera promoció d’habitatges en règim cooperatiu per a joves

La promoció s’ubicarà al Barri Antic, en el marc dels projectes de recuperació i dinamització urbanística i social del centre històric que impulsa l’Ajuntament

per | 2018-10-23 11:56:0123/10/2018 11:56 | 1 comentari

L’Ajuntament de Valls ha iniciat ja els passos del que serà la primera promoció pública municipal d’habitatges. Després que el ple aprovés l’any passat les modificacions de planejament necessàries per a la construcció d’habitatges dotacionals públics a l’entorn dels carrers Santa Marina i Sant Francesc, la Junta de Govern ha aprovat aquesta setmana començar els tràmits d’expropiació d’aquesta zona del Barri Antic, on es construiria un nou bloc d’habitatges.

En concret, la Junta ha aprovat obrir l’expedient d’expropiació de quatre finques situades a la cruïlla dels carrers de Sant Francesc i Santa Marina per un import total de 65.100 euros. Falta iniciar l’expropiació d’un cinquè immoble que completaria el solar en què es construiria el nou edifici, amb capacitat per a 8 pisos de 50 metres quadrats cadascun. Aquests habitatges públics estaran destinats a població jove, amb l’objectiu de facilitar l’emancipació familiar i l’accés a l’habitatge d’aquest col·lectiu. A la vegada, la promoció s’ubicarà al Barri Antic, en el marc dels projectes de recuperació i dinamització urbanística i social del centre històric que impulsa l’Ajuntament.

Un comentari

  1. Valle Carmona Ruiz 23 Octubre 2018 en 18:36

    Aquests habitatges que s’han d’expropiar, hi viu algú???, si es axí, on han d’anar?

Deixa un comentari