/, Portada/Valls inicia el procés participatiu per a l’elaboració del futur Pla integral de la gent gran

Valls inicia el procés participatiu per a l’elaboració del futur Pla integral de la gent gran

El procés de participació es durà a terme en diferents barris de la ciutat amb l’objectiu d’incentivar la participació de la gent gran en la redacció del Pla

per | 2018-05-17 11:54:3417/05/2018 11:54 | 0 comentaris

L’Ajuntament de Valls obre aquest mes de maig les sessions de participació ciutadana per a la redacció del Pla integral de la gent gran de Valls. Aquest procés de participació es durà a terme entre el 23 de maig i el 7 de juny amb sessions a diferents barris de la ciutat amb l’objectiu d’incentivar la participació de la gent gran en la redacció del Pla. Aquest pla integral, una actuació recollida en el Pla Local per a la Inclusió i Cohesió Social (PLICS), establirà les prioritats i actuacions estratègiques i integrals a favor de la qualitat de vida i benestar de la gent gran.

Les sessions de debat són obertes a persones majors de 64 anys, tècnics i representants polítics municipals, a més de professionals i entitats del sector per tal de recollir les principals necessitats de la gent gran i les seves propostes. D’aquesta manera, en les sessions es posaran sobre la taula aspectes vinculats a la vida quotidiana de les persones grans, en diferents eixos com benestar social, salut i esport, habitatge, seguretat i mobilitat, a més de participació, cultura o lleure. La diagnosi que sorgeixi del procés participatiu serà la base per a la redacció aquest any del Pla integral de la gent gran, que contemplarà els objectius i actuacions acordats per millorar el dia a dia de la gent gran al municipi.
Les sessions de debat i participació es duran a terme de manera descentralitzada en els diferents barris i zones de la ciutat:

Dimecres 23 de maig 10.00 h – Casa Caritat (carretera del Pla, 37)
Dijous 24 de maig 17.00 h – Local social AVV Pisos de Clols i Local social Vivendes de la Colla Vella
Dimecres 30 de maig 10.00 h – Centre Cívic (carrer Sant Pere, 2)
Dimecres 30 de maig 17.00 h – Sala d’actes del Centre Esportiu Municipal El Fornàs (passeig President Tarradellas, 2-6)
Divendres 1 de juny 17.00 h – Local social de l’AVV del barri de les Comarques (carrer Vall d’Aran, 1)
Dimecres 6 de juny 17.00 h – Local social AVV de Picamoixons (carrer Sant Isidre)
Dijous 7 de juny 17.00 h – Local social AVV de Fontscaldes

Deixa un comentari