/, Portada/Valls estrena el seu punt fix de donació de sang

Valls estrena el seu punt fix de donació de sang

El Banc de Sang s’ha desplaçat a Valls de 10 a 14 hores i fins al moment han estat gairebé una vintena de persones que hi han acudit a donar sang

per | 2018-02-06 13:22:3606/02/2018 13:22 | 1 comentari

El Pius Hospital de Valls esdevé des d’aquest dimarts, 6 de febrer, un nou punt fix de donació de sang al Camp de Tarragona. Així, a partir d’avui, i el primer dimarts de cada mes, es podrà donar sang a la sala d’anàlisis de l’hospital de l’Alt Camp.

El Banc de Sang s’ha desplaçat a Valls de 10 a 14 hores i fins al moment han estat gairebé una vintena de persones que hi han acudit a donar sang.

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques: ser major d’edat, pesar 50 quilos o més, i en cas de ser dona, no estar embarassada. Per donar sang no cal estar en dejú.

Al web donarsang.gencat.cat hi ha preguntes freqüents sobre la donació de sang, així com un cercador que permet buscar els espais de donació més propers a partir del codi postal.

Un comentari

  1. Montserrat Robert Odena 7 febrer 2018 en 23:12

    Soc diabetica tipus 1 per tant insulino dependent i em sembla que el meu tipus de sang es A- i voldria sapiguer si com diabetica puc donar sang, una vegada ja fa temps vaig preguntar si en podia donar i em van dir que no. Es cert o no

Deixa un comentari