10.8 C
Valls
Dissabte, Abril 4, 2020

Valls escalfa motors per la rua de Carnaval

L’ambient del dia de Carnaval ha començat a envair la capital de l’Alt Camp aquest migdia. A dos quarts i vuit minuts de dotze, la comitiva del Rei Carnestoltes ha iniciat una cercavila pels carrers del centre històric de Valls, per fer saber a tothom que la gresca ja ha arribat: aquesta tarda a les 7 es donarà el tret de sortida a l’esperada rua de Carnaval.

L'”Anada al Desfici” d’aquest migdia s’ha encetat a la plaça del Blat i ha recorregut alguns dels carrers del centre de la ciutat. S’hi han pogut veure els Gegants de Carnaval de la UAF, la comitiva del Rei Carnestoltes, els ambaixadors i la bandera del regnat.

Tot està a punt per a la rua de Carnaval, que sortirà des de la plaça del Blat a les 7 de la tarda. Recorrerà el carrer de la Cort, el Pati, els carrers Gonzàlez Alba i Germans Sant Gabriel, la carretera de Montblanc, la plaça dels Quarters, el carrer del Teatre i el carrer Jaume Huguet, des d’on es tornarà al Pati.

A les 21 h a la plaça del Pati s’entregarà el premi a la millor carrossa i es farà la ballada final dels elements de Carnaval. La festa continuarà a la Sala RedStar a partir de la mitjanit amb una festa d’ambientació vikinga, i s’allargarà fins ben entrada la matinada.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La Diputació de Tarragona desinfecta espais públics de 79 municipis petits per evitar la propagació del coronavirus

Equip de desinfecció La Diputació de Tarragona ha iniciat aquesta setmana les tasques...

La URV alerta dels riscos del teletreball amb internet per a la privadesa personal i laboral

'investigador del departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la URV, Jordi Castellà, reconeix que és molt difícil garantir la seguretat al 100%, però recomana connectar-se amb un escriptori remot des de l'ordinador a un servidor segur per tal de separar la documentació laboral de la personal.

“Una vida mejor” de DANSPXL rep la desena selecció internacional

La peça, codirigida per Marta Arjona i Mei Casabona, és peculiar i ha rebut una bona acollida a diferents festivals perquè utilitza el format del videodansa documental.

Vídeo emotiu del personal i residents de la Residència Alba de Valls

La Residència Alba de Valls ha realitzat un vídeo per poder mostrar als familiars dels residents que...

El Pla de Santa Maria ha preparat un vermut musical als balcons pel 5 d’abril

Diumenge els balcons del Pla celebraran un vermut musical. Foto: El Vallenc De totes les mesures que...