//Valls escalfa motors per a la setena edició de la Marató de Sang

Valls escalfa motors per a la setena edició de la Marató de Sang

La setena edició de la Marató de Donació de Sang a Valls se celebrarà el dimecres 8 de maig al Centre Cultural

per | 2019-04-16 11:30:4816/04/2019 11:30 | 0 comentaris

Aquest matí de dimarts, 16 d’abril, s’ha presentat la setena edició de la Marató de Donació de Sang a Valls, a càrrec del regidor de Salut, Martí Barberà; el president de l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Camp, Josep M. Manresa, i la directora del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona, la doctora Virginia Callao.

Aquesta nova edició de la Marató de Donació de Sang a Valls se celebrarà el dimecres 8 de maig al Centre Cultural de 9 del matí a 9 del vespre. D’altra banda, durant la jornada es faran diverses activitats lúdiques. Així, el cartell d’activitats de la Marató s’ha fet amb la col·laboració de diverses entitats culturals i esportives, colles castelleres, bombers, protecció civil, associació de veïns, policia local, etc.

El lema d’enguany és “Tu sí que ets important! Converteix-te en #sangfluencer”, i proposa promocionar a través de les xarxes socials i grups de WhatsApp la importància de donar sang.

Els requisits per fer donacions de sang són tenir més de 18 anys, i pesar com a mínim 50 quilos. Tot i així, cal recordar que els homes poden donar fins a 4 vegades a l’any i les dones 3, sempre que es respecti l’interval mínim de dos mesos entre donacions.

Deixa un comentari