/, Societat/Valls engega la Vilaniuada amb alumnes de l’Institut Narcís Oller i Col·legi Claret

Valls engega la Vilaniuada amb alumnes de l’Institut Narcís Oller i Col·legi Claret

Hi participen 190 alumnes de tercer d’ESO de l’Institut Narcís Oller i del Col·legi Claret. Cada grup de cinc alumnes tindrà cinc targetes de cinc punts d’interès de Valls

per | 2018-02-22 10:42:3522/02/2018 10:42 | 0 comentaris

Aquest dijous, dia 22 de febrer, al voltant de les 9 del matí s’ha obert la Vilaniuada a l’Institut Narcís Oller, que ha comptat amb la participació de Martí Barberà, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Valls, i Josep M. Pallàs, director de l’Institut Narcís Oller. A continuació els alumnes han fet el recorregut per diferents punts de Valls.

La Vilaniuada, impulsada per l’Institut Narcís Oller, és un projecte col·laboratiu de georeferenciació i programació (‘geoscratching’) i tecnologia mòbil basat en el World Mobile City Project adreçat a l’alumnat de cicle superior de primària i secundària, perquè els alumnes aprenguin a moure’s i descobrir la ciutat.

Hi participen 190 alumnes de tercer d’ESO de l’Institut Narcís Oller i del Col·legi Claret. Cada grup de 5 alumnes tindrà 5 targetes de 5 punts d’interès de Valls. A cada targeta hi ha una activitat de continguts, que poden ser de caire històric, cientificotecnològic, literari, artístic i social-institucional. I a més, de cada targeta han d’escollir una activitat multimèdia entre cinc, que han d’acabar fent totes, i que són: una foto STEAM (fotografia relacionada amb les matemàtiques, ciència, tecnologia i art), una foto ‘selfie’, una foto bumerang, una foto editada i una activitat relacionada amb el periodista Carles Capdevila.

Deixa un comentari