//Valls iniciarà el Nadal amb un espectacle de llums i música

Valls iniciarà el Nadal amb un espectacle de llums i música

Les cinc primeres jornades del Parc de Nadal, entre el matí del dissabte 28 de desembre i la tarda del dimecres 1 de gener, tindran com a protagonista el món del circ.

per | 2019-11-26 14:02:1326/11/2019 14:02 | 0 comentaris

La Plaça del Blat serà l’escenari escollit enguany per donar el tret de sortida a les festes de Nadal a Valls, que s’estendran des d’aquest mateix divendres, 29 de novembre, fins al dia de Reis, amb un programa ple de manifestacions del costumari nadalenc.

Entre les novetats d’aquest any també destaquen les noves ubicacions al cor del Centre Històric d’alguns dels elements tradicionals de les festes. Així, l’arbre de Nadal es traslladarà aquest any del Pati a la plaça Pilar Prim, mentre que el pessebre monumental ho farà de la capella del Roser a la planta baixa de l’ajuntament, i el pessebre municipal, de la casa de la vila a la planta baixa de la Biblioteca Carles Cardó, també a la plaça Pilar Prim.
Els dies 2, 3 i 4 de gener, la Sala de la Cooperativa Agrícola de Valls es transformarà en La Fàbrica de les Il·lusions, una altra de les novetats del Nadal vallenc. El Centre Cívic de Valls impulsa aquest nou projecte perquè els més petits descobreixin la màgia dels preparatius del repartiment dels regals dels Reis d’Orient.

Les cinc primeres jornades del Parc de Nadal, entre el matí del dissabte 28 de desembre i la tarda del dimecres 1 de gener, tindran com a protagonista el món del circ. Els tallers circenses s’ubiquen a la vela de la companyia vallenca Passabarret.

La primera de les cites del Cap d’Any vallenc tindrà lloc al punt del migdia del 31 de desembre al Pati, quan els més petits i petites de la ciutat comptaran, per primera vegada, amb unes campanades infantils, pensades especialment per a l’ocasió.
Ja a la nit, el Teatre Principal acollirà la proposta Un Cap d’Any a l’infern, a càrrec del Grup del Teatre Principal. L’espectacle, un cabaret-espectacle de varietats, començarà a les 23 h i s’allargarà fins a la mitjanit, quan tindran lloc les tradicionals campanades, seguides dels darrers compassos del muntatge.

Deixa un comentari