/, Castells, Portada Destacada/Valls celebrarà la Diada Nacional amb el cant dels Segadors i castells

Valls celebrarà la Diada Nacional amb el cant dels Segadors i castells

Els actes tindran lloc dilluns, dia 10, a partir de les 8 del vespre

per | 2018-09-03 13:30:3603/09/2018 13:30 | 0 comentaris

La ciutat de Valls commemorarà la Diada Nacional de Catalunya dilluns, 10 de setembre, a la tarda com a vigília dels actes centrals que es desplegaran en el conjunt del país per l’Onze de Setembre. Les activitats se centraran a la plaça del Blat a partir de les 8 del vespre, i comptaran amb el cant de l’himne nacional de Catalunya, ‘Els segadors’, a càrrec del Suite Cor de Valls, i amb l’actuació de les dues colles castelleres dels Xiquets de Valls, que arriben pletòriques a la cita després d’un Sant Fèlix de màxims.

El programa es desenvoluparà de la següent manera:

– 20 h. Plaça del Blat. Entrada de les colles castelleres dels Xiquets de Valls, que farà la Colla Joves pel carrer de la Cort i la Colla Vella pel carrer Major.

– 20.15 h. Vestíbul de l’ajuntament. Sorteig de l’ordre de l’actuació castellera amb els dos caps de colla per determinar l’ordre de la Diada.

– 20.25 h. Plaça del Blat. Cant de l’himne nacional de Catalunya, ‘Els segadors’, interpretació conduïda pel Suite Cor de Valls i acompanyada pel públic assistent, mentre es desplega la senyera des de l’edifici de Can Segarra.

Tot seguit, les colles aixecaran simultàniament dos pilars de cinc.

– 20.30 h. Plaça del Blat. Actuació castellera amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, quarta cita del calendari local al quilòmetre zero casteller. Cada colla completarà el seu torn en la ronda abans de donar pas a l’altra agrupació, mentre la diada es desenvolupa amb tres rondes més una de pilars.

Deixa un comentari