//Valls celebra amb una gran festa l’inici de les obres del Museu Casteller

Valls celebra amb una gran festa l’inici de les obres del Museu Casteller

per | 2015-03-27 19:37:2327/03/2015 19:37 | 0 comentaris

El món casteller s’ha reunit aquest divendres 27 de març a Valls, per celebrar l’inici de les obres del Museu Casteller de Catalunya.

L’acte ha reunit més d’una trentena de colles castelleres que aixecaran, de manera simbòlica, els primers pilars de l’equipament.

A més, la festa està sent conduïda i presentada pel periodista Xavier Grasset.

Les enxanetes també hi tenen un paper protagonista en aquest acte ja que, en representació de totes les colles de la Coordinadora de Colles Castelleres, seran les encarregades de dipositar els escuts distintius de cada agrupació a l’àmbit d’Espardanyers on s’alçarà el Museu Casteller.

L’acte compta també amb la presència del grup de grallers de Valls, Bufalodre; una prestigiosa formació de música popular en actiu des de 1994, que interpretarà diverses peces del repertori casteller.

Finalment, per vertebrar el patrimoni i la contemporaneïtat, la companyia d’espectacles aeris ‘Sacude’ realitzà una acció sobre una gran bastida de 15 metres d’alçada. Aquest muntatge escènic que combinà a més llum i so clourà l’acte, però per a les persones que vulguin repetir o no hagi pogut veure’l en el primer passi, es repetirà, amb noves representacions que s’han programat per a dos quarts de nou del vespre i per a les nou del vespre.

acte museu casteller de catalunya 2-27-03-15

museu casteller de catalunya 3-27-03-15

Deixa un comentari