//Valls atreu visitants al Mercat d’Escapades

Valls atreu visitants al Mercat d’Escapades

Una de les més participatives ha estat el ‘showcooking’ amb productes quilòmetre zero que ha organitzat l’Oficina de Turisme a l’Àrea Gastronòmica

per | 2019-05-09 15:51:4309/05/2019 15:51 | 0 comentaris

Valls ha pres especial protagonisme al Mercat d’Escapades de Catalunya, amb un estand propi de l’Oficina Municipal de Turisme amb la marca Visita Valls, i on, a més de les rutes i actius turístics de la capital de l’Alt Camp, s’ha promocionat per primera vegada en un entorn firal el Museu Casteller de Catalunya. De fet, el nou equipament cultural, que obrirà portes pròximament, ha centrat les consultes dels visitants que s’han acostat a l’estand de Valls, que ha repartit durant tot el cap de setmana més de 5.000 tríptics de Turisme de Valls i del Museu Casteller. Les visites guiades als monuments de Valls també han despertat força l’interès dels assistents.

Una de les més participatives ha estat el ‘showcooking’ amb productes quilòmetre zero que ha organitzat l’Oficina de Turisme a l’Àrea Gastronòmica. El vicepresident de l’Associació de Restauradors de Valls, José García, del Restaurant Luga de Valls, ha cuinat davant dels assistents una croqueta de calçot i un calamar farcit de calçotada, uns tastets que el propietari i enòleg del vermut Montseta de Valls, Lisard Bellod, ha maridat amb el vermut rosat que elabora i que va obtenir el 2018 el Premi Vinari d’Or en la categoria de Vermuts d’altres estils.

Deixa un comentari