/, Cultura/Valls acollirà una exposició sobre monuments mil·lenaris

Valls acollirà una exposició sobre monuments mil·lenaris

L’exposició ha estat produïda i comissariada des dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona de la Generalitat de Catalunya

per | 2018-09-10 10:08:1710/09/2018 10:08 | 0 comentaris

Del 14 de setembre al 14 d’octubre el pati de Sant Roc acull una exposició organitzada pels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona protagonitzada per la Tàrraco Patrimoni de la Humanitat i la seva interrelació amb l’entorn actual a través de la mirada de diversos fotògrafs del Camp de Tarragona.

La comissària va plantejar dos criteris per a l’exposició. D’una banda, reunir en un mateix projecte catorze dels millors fotògrafs del Camp de Tarragona, i de l’altra, presentar aquests monuments mil·lenaris —tan destacats que han merescut la declaració per part de la Unesco, l’any 2000, de ser considerats patrimoni de la humanitat— des del punt de vista de la seva interrelació i convivència, amb la societat i l’entorn actual.

Els fotògrafs seleccionats s’han fet càrrec, cadascun, d’un dels catorze monuments inclosos en la declaració. Tots els fotògrafs tenen perfil al web www.territoriscreatius.cat, i els relacionem a continuació amb el monument que han fotografiat. Són: Ferran Aguilar (pedrera del Mèdol), Gerard Boyer (Teatre), Jordi Brú (torre dels Escipions), Jorge Conde (necròpolis paleocristiana), Ramón Cornadó (muralles), Pep Escoda (fòrum provincial), Montse Ferré (aqüeducte), Ram Giner (Vil·la dels Munts), Rafael López Monné (amfiteatre), Verònica Moragas (recinte de culte), Rubén Perdomo (fòrum de la Colònia), Montse Riera (arc de Berà), Laura Rodríguez (circ) i Cristina Serra (Vil·la Mausoleu de Centelles).

Deixa un comentari