Valls acollirà el IV Curs d’estiu de la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la URV que en aquesta edició debatrà sobre els reptes, les oportunitats i les amenaces que plantegen l’habitatge col·laboratiu i l’entorn urbà. La jornada es celebrarà el proper divendres 15 de juny, a partir de les 9 hores, al Convent del Carme i l’acte d’obertura comptarà amb la participació de Jordi Cartanyà, regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Valls, Héctor Simón, director de la Jornada i investigador de la Càtedra d’Habitatge URV, i Padraic Kenna, College Lecturer en la National University of Ireland.

El Curs s’estructura en tres parts. A la primera es tractaran les qüestions més rellevants sobre l’habitatge col·laboratiu i l’entorn urbà, treballant sobre aspectes com la tecnologia blockchain, el cohousing, els condohotels, la regeneració urbana o el crowdfunding. A la segona tindrà lloc un debat amb experts pràctics, públics i privats, sobre totes aquestes qüestions en format taula rodona, on participarà, entre d’altres, Sergi Nogués, arquitecte municipal de l’Ajuntament de Valls. Finalment, a la darrera part es durà a terme una visita guiada pel Barri Antic de Valls per explicar les propostes d’habitatge a desenvolupar.

El Curs està dirigit a estudiants i professionals relacionats directament o indirectament amb el món de l’habitatge. La inscripció, que té un cost de 15 euros, s’ha de realitzar a través de la següent web http://www.urv.cat/ca/estudis/formacio-permanent/universitat-estiu/llistat-activitats/. Per més informació a través del correu electrònic office.housing@urv.cat o el telèfon 977 558 724.