/, Cultura/Uns 260 comensals participen a la 35a Nit de Premis

Uns 260 comensals participen a la 35a Nit de Premis

Jordi Targa i Roig ha rebut el guardó amb més història de la Nit de Premis de Valls celebrat al Centre Cultural Municipal

per | 2018-06-10 00:45:0110/06/2018 00:45 | 0 comentaris

Aquest dissabte, dia 9 de juny, s’ha celebrat al Centre Cultural Municipal la 35a edició de la Nit de Premis amb la presencia de 260 comensals. S’ha lliurat un total de 19 guardons atorgats per dotze entitats. La Nit fou presidida per Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’alcalde de Valls, Albert Batet.

Entre els guardonats, Jordi Targa i Roig ha rebut el Premi Vallenc de l’Any, el guardó amb més història de la Nit de Premis de Valls. El jurat, format per les entitats participants de la Nit, ha reconegut així la tasca del que ha estat president de l’Associació de Veïns Francesc Clols des de 1995 fins enguany mateix, valorant la seva trajectòria de col·laboració en la promoció d’activitats ciutadanes així com la seva llarga dedicació en la millora del seu barri.

D’altra banda, el premi a la Iniciativa Cívica ha recaigut al Grup de Nadal d’Artistes Vallencs, coincidint amb el seu 75è aniversari.

Altres premis de la Nit de Premis han recaigut en els reconeixents de la Cambra de Comerç de Valls: Martkom Global Industries, SL; ID Logistics, SA; Premis a la innovació 2018: Repsol Investigaciones Petrolíferas, SA (RIPSA); Premi Comerç Vallenc: Pluvinet; Cartell de la Firagost 2018: Sergi Banach Ramírez; Premi Escola Empresa: Patronat Municipal d’Esports de Valls; Premis al Foment de l’Exportació 2017: Hormipresa Nec, SL; Cator, SA; Vinitum 2008, SL ; Reconeixement de la Cambra de Comerç de Valls: Fundació Privada Resilis “El Guaret de Valls”; Premi Jove Emprenedor 2018: Xavier Boleda Boada i Rafael Salas Venero; Premi Lear, a la innovació tecnològica: Bernardo Romero Martínez; Premi reconeixement AAEET: Òscar Cadiach Puig; Premi M. Teresa Gatell Vallvè, d’atenció a les persones: Rosa D. Raventós Torner i Associació Egueiro; Premi Isidre de Rabassó, d’identitat castellera: Xavier Güell i Cendra; Premi a la Normalització Lingüística en l’àmbit socioeconòmic de l’Alt Camp: Lluïsa Vives; Premi Rodon-Giró, d’història comarcal: Sebastià Sánchez Sauleda; Premi Cristina Requena i Giró, de periodisme: Jordi Cabré Trias; Premi a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural de l’Alt Camp; Patrimoni Cultural (vessant públic): Jaciment Ibèric de Rabassats, Ajuntament de Nulles; Patrimoni Cultural (vessant privat): Associació cultural Ball dels Cercolets de Valls; Patrimoni Arquitectònic (vessant privat): Famílies Cabré-Puig i Cabré-Besora; i Patrimoni Arquitectònic (vessant públic): Rentadors municipals, Ajuntament dels Garidells.

 

Peu de foto: Celebració de la 35a Nit de Premis celebrada al Centre Cultural Municipal

Deixa un comentari