//Unió de Pagesos ha iniciat la mobilització amb tractors contra els preus baixos de l’avellana

Unió de Pagesos ha iniciat la mobilització amb tractors contra els preus baixos de l’avellana

En el transcurs de lLa mobilització, els productors de fruita seca es concentren a les principals empreses compradores d’avellanes.

per | 2019-09-10 11:21:5310/09/2019 11:21 | 0 comentaris

Unió de Pagesos està duent a terme aquest dimarts 10 de setembre una concentració amb tractors al Camp de Tarragona, en protesta pel preu inexplicablement baix de l’avellana, i també pels preus més baixos de l’ametlla i la garrofa a la Llotja de Reus respecte d’altres llotges. En el transcurs de la mobilització, els productors de fruita seca es concentren a les principals empreses compradores d’avellanes.

La mobilització, que ha començat a les 9 hores amb una concentració dels tractors a la seu d’Unió de Pagesos a Reus, ha sortit, en marxa lenta, en direcció a l’empresa Crisol-Arboreto de Riudoms. Posteriorment, es dirigiran a les empreses Solanelles-Fruits Secs i Unió Corporació Alimentària.

Després es traslladaran fins a l’empresa J. M. Palau-Fruits Secs del Morell, i seguiran cap a les cooperatives Coselva i Infrusec de la Selva del Camp, on finalitzarà la mobilització

Deixa un comentari