/, Esports/Un nou èxit de la Marató de TV3 al Joana Ballart de Valls

Un nou èxit de la Marató de TV3 al Joana Ballart de Valls

per | 2017-12-02 20:15:1902/12/2017 20:15 | 0 comentaris

El Pavelló Joana Ballart ha tornat a acollir un any més l’acte central de la Marató de TV3 a Valls, on centenars de persones han anat passant durant tot el dia per col·laborar amb l’edició d’enguany, que va destinada a les malalties infeccioses.

Des de les 9 del matí i gairebé fins les 9 del vespre s’ha dut a terme l’Encistella per la Marató, organitzat per la Secció Ciclista del Club Bàsquet Valls, i que tenia com a eix central el partit dels famosos. En aquest sentit, Gerard Romero i Elisenda Carod, presentadors del Fricandó Matiner han estat els encarregats de presentar el partit, on s’han vist personatges com Pep Plaza, Isak Ferriz, Mark Ullod, Joan Muntal, Agustí Forné, Francesc Latorre, Nacho Solozabal, entre molts altres.

 

Un dels moments més emotius d’aquesta edició ha estat el record cap a Albert Girona, expresident del club i impulsor de la Marató del CB Valls. Es va projectar un vídeo on es mostrava imatges de l’Albert en les edicions de la Marató i s’ha fet entrega d’un record a la família.

A la Marató de TV3 no hi ha faltat el record pels presos polítics catalans. Dues pancartes demanant la llibertat als presos polítics es trobaven pel pavelló, així com un crespó groc que s’ha vist quan s’alçava la pancarta de la xifra de la recaptació de l’any passat.

 

La ciutat de Valls ha tornat a bolcar-se de ple amb l’acte central de la Marató de TV3. Amb un gran ambient al Pavelló Joana Ballart de Valls, durant la tarda d’aquest dissabte, on des del matí amb partidets entre els equips escolars i base i concurs de triples es donava l’inici de la jornada maratoniana, que tindria entremig partidets d’entitats, associacions i grups d’amics. Glambcheers de les escola de dansa Mònica Escribà. Per acabar, flashmob final de festa no han faltat així com bestiari popular vallenc o VallsSamba. Després del partit dels famosos es tancava amb una flashmob.

Deixa un comentari