/, Successos/Un motorista ferit greu en un accident a Alcover

Un motorista ferit greu en un accident a Alcover

L’accident ha estat minuts després de les 3 de la tarda al punt quilomètric 5,5 de la TV-7041, al terme municipal d’Alcover

per | 2018-08-28 18:49:3228/08/2018 18:49 | 1 comentari

Un motorista ha quedat ferit en estat greu en un accident que ha tingut lloc aquest dimarts, 28 d’agost, quan passaven set minuts de les 3 de la tarda a la carretera TV-7041 entre Mont-ral i Alcover.

Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident ha estat entre un camió i una motocicleta al punt quilomètric 5,5 de l’esmentada via, al terme municipal d’Alcover. La motocicleta ha sortit de la via i el conductor ha quedat ferit. Després ha estat traslladat amb una ambulància del SEM al Pius Hospital de Valls, on ha quedat ingressat.

En el servei hi han intervingut una dotació del SEM i una altra dels Mossos.

Un comentari

 1. Antonio Batet de Mont-ral 687647567 29 Agost 2018 en 15:05

  Bon dia, en realitat el motorista ha tingut la serenitat de sortir-se de la via, al trobar-se amb un camió de grans dimensions que desprès de una curva havia invadit necessàriament el carril del motorista.(Hem de suposar que aquesta situació, la de invadir el carril contrari se li va donar en totes les curves) . Aquest fet, de l’accident, no és nou en aquesta carretera on hi circulem quantitat de veïns.

  Sembla que les autoritats competents en la matèria no troben la solució per obligar a complir la normativa existent per circular per aquests tipus de carreteres on els vials no tenen les dimensions necessàries per la circulació de vehicles pesants, cosa que passa dia si i dia també.

  Esperem que algun dia, dintre del ordre de prioritats en quan als temes a resoldre, ens toqui el torn i que entre tant no ho pagui ningú amb la seva vida.

  Com que aquesta situació sembla que es dona en molts indrets, podria ser interessant que els mitjans públics, com la Premsa, T.V.. etc sensibilitzessin a la ciutadania mitjan-sant debats participatius de persones afectades per aquest problema, el tema segur que dona per molt.

  Moltes mercès.

Deixa un comentari