/, Societat/Un grup d’alumnes de Ginac visiten la deixalleria de Valls

Un grup d’alumnes de Ginac visiten la deixalleria de Valls

Els participants han conegut les diferents fraccions que s’hi poden dipositar, així com el seu funcionament i la destinació de cada residu

per | 2018-02-05 16:29:4605/02/2018 16:29 | 0 comentaris

Dijous passat, 1 de febrer, un grup d’alumnes del curs d’Operari de Manipulats realitzat a Ginac, en què es tracten temes relacionats amb els residus, han visitat la deixalleria de Valls. Els participants han conegut les diferents fraccions que s’hi poden dipositar, així com el seu funcionament i la destinació de cada residu. La tècnica de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Valls ha donat explicacions sobre la deixalleria i la importància que té la seva utilització i el fet de reciclar correctament els residus.

Les fraccions més representatives dipositades a la deixalleria de Valls per part de la ciutadania són: voluminosos, fusta, ferralla, ferralla electrònica, runa i fracció vegetal. Recordem que els residus que s’admeten són molts i ben diversos: ferralla, fustes, tèxtils, andròmines, ferralla electrònica, fluorescents, pneumàtics, bateries, dissolvents i pintures, bateries, piles, porexpan, olis de cuina usats i de cotxe, restes de poda, paper i cartró, vidre, envasos de plàstic i llaunes, entre d’altres.

Deixa un comentari