//Un estudi determinarà el nou contracte de recollida de residus i neteja viària

Un estudi determinarà el nou contracte de recollida de residus i neteja viària

Aquest estudi haurà d’establir les noves necessitats en matèria de recollida de residus i neteja

per | 2019-10-06 11:59:2906/10/2019 11:59 | 2 comentaris

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Valls ha aprovat contractar l’Institut Cerdà per un import de 18.137 euros, IVA inclòs, la redacció d’un estudi tècnic per a la definició dels escenaris de futur dels serveis de recollida de residus i neteja viària.

Així, aquest estudi, a més d’analitzar les característiques i funcionament actuals dels serveis, haurà d’establir les noves necessitats en matèria de recollida de residus i neteja, així com les diferents alternatives.

2 Comentaris

  1. Alvaro de Mendaña 7 Octubre 2019 en 1:58

    Por algo se empieza

  2. Francesc Manresa Baró 8 Octubre 2019 en 18:00

    Primer no s’hauria de partir de les mancances del servei, que son moltes?. En quan a l’estudi que s’encarrega, en sembla molt bé. Però la dificultar rau moltes vegades, en que per amiguismes o per desidia, no es fa cumplir el que està establecer. A banda del mal Sergei, s’observen molts contenidos en mal estat. I la neteja de carrera i regar, últimament la dedicación intensiva, només es fa al barrio antic i tots Som de Deu. Tepeteixo- el que he dit moltes vegades: es fan Fer i redactar molts estudios i proyectes. Però, quants arriben a bon fi? Pensó que es gasten molts diners en aquest capitol i en Teruel poco benefici. Diguem més cursos amb el dinero públic.

Deixa un comentari