El Centre Aragonès de Valls ha posat aquest dijous dia 12 d’octubre, el punt final del programa de les festes del Pilar 2017, que tot just es va encetar el proppassat 30 de setembre i 1 d’octubre amb el torneig de guinyot en les seves modalitats masculina i femenina.
Els actes centrals de la jornada festiva del proppassat 12 d’octubre s’ha encetat a un quart d’onze del matí amb la ronda que ha sortit des del local social i s’ha desplaçat fins a l’església arxiprestal de Sant Joan.

Posteriorment, a dos quarts d’onze del matí, al temple de Sant Joan Baptista de Valls ha tenut lloc la missa baturra cantada per l’Agrupación Folklórica Santa Leticia de Ayerve d’Osca.

En acabar la missa baturra, amb membres del Centre Aragonès de Valls acompanyats d’altres assistents, al migdia, al Centre Cultural Municipal ha tengut lloc el Festival de Jotas a càrrec de l’Agrupación Folklórica Santa Leticia de Ayerve d’Osca.

Finalment, al migdia, al restaurant El Álamo ha tingut lloc el dinar de germanor amb l’entrega de trofeus, ball i la fi de la festa. L’àpat ha registrat més d’un centenar de persones.