/, Societat/Tres restaurants de l’Alt Camp, al programa ‘Joc de cartes’ de TV3

Tres restaurants de l’Alt Camp, al programa ‘Joc de cartes’ de TV3

El programa s’emet aquest dimecres, 28 de març, a les 22.35 h, i els quatre restaurants participants tracten la cuina del calçot

per | 2018-03-26 12:24:2726/03/2018 12:24 | 0 comentaris

Aquest dimecres, 28 de març, el programa Joc de cartes de TV3 compta amb la cuina del calçot com a protagonista. Quatre restaurants competeixen per ser el millor restaurant de la zona en aquest sentit, tres de l’Alt Camp i un de la Conca de Barberà. Els restaurants participants són Casa Gurí, de la Masó; Masia Fontscaldes, de Fontscaldes; El Trispolet, de Valls, i el Molí del Mallol, de Montblanc.

Es tracta d’un programa presentat per Marc Ribas en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Cada setmana s’enfronten quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina i els propietaris dels restaurants protagonistes són els mateixos jutges que han de valorar la seva pròpia competència. A l’hora de posar nota a cada restaurant se’n valoren els plats però també l’espai, el servei, la cuina i el preu. Aquesta és la segona temporada del programa.

Deixa un comentari