Valls està patint una onada de robatoris de bosses de mà amb la tècnica de l’estrebada.

Robatoris que no han estat fets per les mateixes persones i que no formen part d’una mateixa banda, però la coincidència temporal dels quals ha causat la sensació d’un clima d’inseguretat.

Aquests robatoris per ara han donat com a resultat tres detencions —dos menors i una dona que no tenen res a veure uns amb els altres— i no es descarta que en els propers dies n’hi hagi algun altre sense que estigui relacionat amb més robatoris perquè aquests continuen.

La primera detenció relacionada amb aquests robatoris fou el 16 de novembre, minuts després de les 7 de la tarda al carrer Xiquets de Valls. Una dona va intentar robar una bossa de mà a una altra que estava a dins d’un cotxe, i que va ser retinguda per ciutadans fins que va arribar la Policia Local i la va detenir.

Les altres dues es van fer el dilluns 20 de novembre i foren dos vallencs menors d’edat. Als dos menors se’ls acusa de ser presumptes autors de tres robatoris de bosses de mà efectuats durant la tarda del passat divendres 17 de novembre a la zona al voltant del carrer del Tren de Valls. Els menors passaren a disposició de la Fiscalia de Menors.