//Tranquil·litat en la prova de sirenes del Plaseqcat

Tranquil·litat en la prova de sirenes del Plaseqcat

Aquesta prova de sirenes es va fer en 86 municipis catalans dels quals van destacar El Morell, La Pobla de Mafumet, Els Garidells i Vilallonga del Camp

per | 2018-11-08 12:34:1508/11/2018 12:34 | 0 comentaris

Protecció Civil de la Generalitat ha provat durant el matí d’aquest dijous, 8 de novembre, les sirenes de la xarxa d’alarmes adscrites al Pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya Plaseqcat de Protecció Civil de la Generalitat, que alerten la població en cas de risc químic, sense cap incidència remarcable a les poblacions on arriba Elvallenc.cat.

Durant el matí, de les 10 fins a la 1 del migdia, s’han activat progressivament les sirenes d’avís de risc químic ubicades en vuitanta-sis municipis catalans, a les quals en questa ocasió s’ha afegit el municipi de Terrassa . Entre els municipis del sector petroquímic del nord de Tarragona hi ha Vilallonga del Camp, on la sirena és a la piscina municipal; el Morell, on la sirena és a l’escola Ventura Gassol; a la Pobla de Mafumet sona des del Casal Cultural, i als Garidells la sirena està ubicada a l’ajuntament.

Les sirenes han començat a sonar, sense cap incident remarcable, quan faltaven deu minuts per a dos quarts de 12 del migdia, i ho han fet durant deu minuts.

Deixa un comentari