//Teresa Forcades encetarà la nova temporada de Vallspiula

Teresa Forcades encetarà la nova temporada de Vallspiula

Teresa Forcades ha destacat pel seu activisme contra el poder de la indústria farmacèutica sobre la salut pública i també per la seva posició crítica en el camp de la teologia feminista

per | 2018-09-07 12:39:1107/09/2018 12:39 | 0 comentaris

La nova temporada del sopar-tertúlia #Vallspiula comptarà amb la metgessa, teòloga i monja benedictina catalana Teresa Forcades i Vila. El sopar se celebrarà, com ja és habitual, al restaurant Portal 22, el proper dijous 27 de setembre a les 20.30 hores. La conversa arrencarà tractant la situació actual de la indústria farmacèutica i la denúncia dels abusos de les grans companyies d’aquest sectors, que utilitzen el seu poder econòmic per imposar els seus interessos per sobre de l’interès de la salut pública.

Teresa Forcades ha destacat precisament pel seu activisme contra el poder de la indústria farmacèutica sobre la salut pública i també per la seva posició crítica en el camp de la teologia feminista. També és coneguda per la seva implicació política, en què destacà com a una de les fundadores de Procés Constituent a Catalunya: un moviment social i polític impulsat juntament amb Arcadi Oliveres i altres persones de diferents àmbits de la societat per tal de promoure un canvi de model polític, econòmic i social a Catalunya.

Deixa un comentari