/, Comarques, Portada/Suport d’Alcover a la República Catalana i el rebuig de presos polítics

Suport d’Alcover a la República Catalana i el rebuig de presos polítics

Entre altres mocions han donat suport a la República Catalana

per | 2017-11-10 20:57:1810/11/2017 20:57 | 0 comentaris

Les mocions i, especialment quatre presentades pels tres grups de l’oposició –ERC, SI i la CUP- sobre l’actualitat de la política catalana actual han estat les grans protagonistes en la sessió plenària que l’Ajuntament d’Alcover ha fet aquest divendres 10 de novembre al vespre.
En síntesi, i en aquest tema nacional català, han aprovat per a unanimitat tres mocions:
1.- Demanar la llibertat de les preses i els presos polítics catalans empresonats pel govern espanyol per defensar les seves idees d’Independència de Catalunya i per treballar pel mandat ciutadà sorgit de les urnes en el setembre del 2015;
2.- Denunciar la campanya difamatòria contra el col.lectiu docent català i donar-li suport a mes de declarar a persones “no grates” a Alcover a Alfonso Guerra, a Garcia Albiol, als ministres Iñigo de la Serna i Alfonso Dastis per les seves declaracions “difamatòries” en aquest tema.
3.-Que l’Ajuntament d’Alcover pagui els tributs i les cotitzacions de la Seguretat Social a l’Agència Tributària Catalana.

La que no s’ha aprovat per a unanimitat és la de donar suport a la República Catalana on ha rebut el suport de 8 regidors –els sis dels tres grups proposants i dos d’ApC-, 4 d’ApC s’han abstingut i 1 d’ApC ha votat en contra.

També s’han aprovat per a unanimitat dues mocions més de temàtica diferent –les dues presentades per la CUP- que són: la d’incrementar les cartelleres publicitàries a Alcover en vuit punts més i la de crear iniciar una campanya de conservació de fons documentals privats i d’entitats per a posar-los a disposició de la societat.

També s’ha aprovat per unanimitat el conveni amb el Consell Comarcal del projecte subvencionat pels FEDER en que a Alcover servirà per a millorar la Raval del Carme.

Deixa un comentari