Amb una sala d’actes de Ca Cosme plena de gom a gom, aquest dissabte 9 de setembre a les 7 de la tarda s’ha fet una taula rodona amb els partits que donen suport a que els catalans puguin votar el seu futur en el referèndum del 1-0 i entre les dues opcions aposten clarament pel “SÍ”. Acte convocat per l’ANC d’Alcover.
En ella hi han intervingut: Arnau padró de l’executiva nacional de SI, Laia Estrada regidora de la CUP a Tarragona, Irene Martín de la sectorial jurista de l’ANC, Laura Castel que és senadora d’ERC, Carles Prats diputats de JxSI per Demòcrates de Catalunya i Montserrat Vilella diputada reusenca pel PDeCAT.

L’acte s’ha dividit en dues parts. La primera sobre l’1 d’octubre els motius per votaren general i per votar un “Si” on a línies generals tots van destacar molts motius que hi ha per votar a favor ja sigui per motius sentimentals, de dignitat, d’infraestructures, econòmics o per canviar la societat, tots son importants i necessaris.
La segona part sobre que passarà el dia 2 si guanya el “Si”. Tots van destacar que està previst en la Llei de Transitorietat aprovada pel Parlament i que ningú pateixi que tant pensions, com sous de funcionaris, com llocs de treballs estan garantits. Tot està previst.

També destacar que el Vallenc també ha estat protagonista de l’acte tant pel suport rebut per als presents com un vídeo que han posat en l’acte quan la Guàrdia Civil sortia del setmanari i la gent allí present els acomiadaven.

Els detalls es podran llegir a el Vallenc en edició de paper.