Aquest dissabte, dia 2 de desembre, ha engegat una nova campanya de recollida d’Aliments El Gran Recapte a Valls.
La ciutadania que ho desitgi pot participar en aquesta recollida solidària que es realitzen en els supermercats de manera ininterrompuda, de 9 a 21 hores i també el diumenge 3 de 9 a 13 hores. Concretament, els supermercats que participen al Gran Recapte són: Aldi, Àrea – Guissona, Bon Preu, Carrefour, Dia (carrer Teatre i Fornàs), Esclat, Lidl, Mercadona i Spar-Fragadis.

Per altra banda, també participen els següents comerços vallencs: Babi Pitufo, Bodega Solé, Cansaladeria Cati, Cansaladeria Pons, Deborah Garcia joiers, Font de la Salut, Prozovalls center i Sala Red Star.

I les entitats voluntàries que fan possible aquesta campanya són: Associació Badr per la integració, Associació Egueiro, Associació Gambiana de Valls – Gambensaco, Associació Islàmica de Valls i l’Alt Camp, Associació Porta Oberta, Associació Social i Cultural Gitana de Valls, Colla Joves Xiquets de Valls, Fundació Ginac, Fundació Resilis – Crei el Guaret, Institut Narcís Oller, La Taulada i Òmnium Cultural.

En aquesta campanya és molt important el paper del voluntariat a través de les entitats que aporten capital humà per donar suport a aquesta iniciativa que pretén fomentar la solidaritat i la cohesió social del municipi. Les entitats vallenques col·laboraran tot el cap de setmana aportant voluntariat per la recollida d’aliments, realitzant tasques de sensibilització i recollida d’aliments als supermercats. Fer incidència en la gran implicació també de les entitats socials i culturals de la ciutat que permeten garantir que en tots els supermercats de la ciutat i en totes les franges horàries hi hagin voluntaris.