17 C
Valls
Dilluns, Abril 6, 2020

S’obre un segon hort comunitari a Valls

Valls ha obert aquest dilluns, 26 de març, un segon hort comunitari al Barri Antic de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa de Valls en Transició, Increïble Comestible que pretén donar ús a un solar de la ciutat tot convertint-lo en un hort social obert a tothom, igual que es va fer a l’agost de 2017 amb un terreny al costat del Teatre Principal.

En aquesta ocasió s’utilitza un terreny més gran, situat a la Muralla de Sant Antoni i, aprofitant l’estada de tres agrupaments de camp de treball a Can Pipirimosca, s’ha obert en aquesta primera jornada per netejar-lo i començar-lo a adaptar. Més de seixanta joves han ajudat en aquesta iniciativa que vol promoure l’autocultiu.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Els hotels habiliten més d’un miler de llits per a malalts de covid-19 i sanitaris al Camp de Tarragona

el Fèlix Hotel a Valls - amb capacitat per a 50 persones-. També es disposarà aviat amb places per a 20 persones en l'àrea d'influència de l'Hospital del Vendrell.

La Pobla de Mafumet organitza una caminada popular sense sortir de casa

Aquest proper diumenge i com cada any, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de La Pobla de Mafumet celebrarà una...

VÍDEO | “Estem davant d’una Pasqua completament atípica”

Enguany, la producció de les tradicional mones de Pasqua per Setmana Santa es veurà fortament colpejada per la crisi del covid-19

El 84% de les pimes i autònoms pateixen la crisi del coronavirus

PIMEC Tarragona constata que prop d'un 84% de les pimes i els autònoms pateixen afectacions per la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus