//S’obre el cicle “en viu” al Claustre de l’Antic convent del Carme de Valls

S’obre el cicle “en viu” al Claustre de l’Antic convent del Carme de Valls

La veu prodigiosa de Judit Neddermann, la vallenca Susannes amb el seu darrer disc, l’orfeó de la URV i Espaldamaceta, propostes d’enguany

per | 2019-07-22 11:02:1822/07/2019 11:02 | 0 comentaris

Demà dimarts 23 de juliol Valls obrirà una nova edició del cicle En Viu que, amb quatre propostes musicals úniques i maridades amb els vins de la Denominació d’Origen Tarragona, tindran com a escenari les nits singulars a l’històric claustre de l’antic Convent del Carme. Presentat conjuntament amb els cellers de la D.O. Tarragona, el cicle l’obrirà dimarts la cantautora vallenca Susannes amb el seu darrer treball, a qui seguiran dimecres la veu sincera, compromesa i nua de Judit Nedderman i, dijous, l’Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili amb la seva selecció de cançons d’autors populars, estàndards i musicals.

La darrera nit del cicle serà, com és habitual, per als “Divendres Di-vins”, una última vetllada en la que el públic podrà gaudir del concert «Millor que mai» del cantautor tarragoní Espaldamaceta, en un maridatge especial entre la música del territori, els vins de la DO Tarragona produïts a l’Alt Camp i una tapa exclusiva amb oli de la DOP Siurana. Aquesta serà la única proposta de pagament del cicle, a un preu popular de 5€, que inclou l’entrada i el tast. Les localitats es poden reservar de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona, amb seu al carrer de la Cort de Valls, de 9 a 14 h, mitjançant un correu a [email protected], trucant al 977217931  o bé el mateix dia del concert.

Els cicles d’espectacles d’estiu també compten amb el suport del Programa.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

Els espectacles

Dimarts 23 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Susannes: presentació del nou disc «Dona llavor»

enVIu · Maridatges de música i vi / Territori Creatiu Vallenc

 

Dimecres 24 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Judit Neddermann: «Nua»

enVIu · Maridatges de música i vi / Pop, folk i world musicals

 

Dijous 25 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili

enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó popular

 

Divendres 26 de juliol · 20 h · Claustre del Carme

Espaldamaceta: «Millor que mai»

Di-Vins & enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó d’autor

Preu: 5 € (actuació + 5 vins + tapa)

Deixa un comentari