//Signatura del conveni entre l’Ajuntament i la Llar del Jubilat de Valls

Signatura del conveni entre l’Ajuntament i la Llar del Jubilat de Valls

El conveni, que es renova cada any, preveu l’aportació de l’Ajuntament d’11.250 euros per a les activitats de la Llar i el manteniment dels espais de la seu actual.

per | 2018-05-17 13:12:4817/05/2018 13:12 | 0 comentaris

El regidor de Benestar Social de l’Ajuntament, Jordi Cartanyà, i el president de la Llar del Jubilat i Pensionista de Valls, Joaquim Esteve, han signat aquest matí el conveni de col·laboració que permet garantir iniciatives destinades a la gent gran. El conveni, que es renova cada any, preveu l’aportació de l’Ajuntament, d’11.250 euros per les activitats de la Llar i el manteniment dels espais de la seu actual.

Amb aquesta rúbrica, el consistori vallenc expressa la voluntat de col·laborar amb la Llar en l’orientació i assessorament d’activitats que ajuden a la integració social i al desenvolupament individual de la gent gran. A més, el consistori vallenc ajudarà en les despeses de manteniment de l’actual edifici que ocupa la Llar del Jubilat al carrer Maria Codina per garantir el benestar dels socis de l’entitat mentre no està enllestida la nova seu de Can Xapes.

Deixa un comentari