/, Portada Destacada/S’ensorra part de l’entorn de la zona del Museu Casteller

S’ensorra part de l’entorn de la zona del Museu Casteller

En els primers pronòstics les darreres pluges haurien afectat a la zona de l'entorn del Museu Casteller, concretament la zona dels arcs medievals.

per | 2018-09-06 21:26:2206/09/2018 21:26 | 0 comentaris

A quarts de nou del vespre d’aquest dijous 6 de setembre, s’ha ensorrat una part de l’entorn de la zona del futur Museu Casteller de Catalunya. Segons les primeres avaluacions, i segons fonts municipals, les darreres pluges que han caigut a la ciutat haurien afectat la zona, i això hauria provocat que s’ensorrés part de la mateixa, concretament on es trobaven els arcs medievals, uns arcs que es van alliberar i que van sortir de la construcció del Museu Casteller. La intenció era recuperar-los com a patrimoni. A hores d’ara, no es pot assegurar quina ha estat l’afectació exacte dels danys, tot i que s’apuntaria que els mateixos arcs no haurien patit danys considerables, i que es tractaria d’un mur just al costat.

En aquests moments Policia Local, els tècnics de l’Ajuntament i la regidora d’Actuacions Públiques, Urbanisme, Barri Antic i Patrimoni, Judit Fàbregas, es troben a la zona per avaluar els danys i quines accions cal fer-hi. Demà, divendres, els serveis tècnics de l’Ajuntament miraran l’afectació per tal de fer-ne l’avaluació i les accions pertinents.

Cal recordar que els arcs medievals eren un projecte en què s’estava treballant, que estava encarregat i que s’havia parlat amb Patrimoni de la Generalitat, així com també s’havia parlat al mes de juliol amb la Comissió de Patrimoni Municipal.

 

 

Deixa un comentari