//Segueix amb elvallenc.cat la diada castellera d’avui 10 de setembre a Valls

Segueix amb elvallenc.cat la diada castellera d’avui 10 de setembre a Valls

per | 2019-09-10 16:16:2610/09/2019 16:16 | 0 comentaris

Valls celebrarà avui dia 10 de setembre els actes de la Diada Nacional de Catalunya. Ho farà a partir de les 8 del vespre a la plaça del Blat, on les activitats es centraran amb el cant de l’Himne Nacional de Catalunya, “Els Segadors”, a càrrec del Suite Cor de Valls, i amb l’actuació de les dues colles castelleres dels Xiquets de Valls.

A les 8 del vespre entraran les colles castelleres dels Xiquets de Valls i quinze minuts més tard, al vestíbul de l’Ajuntament tindrà lloc el sorteig de l’ordre de l’actuació castellera amb els dos caps de colla per determinar l’ordre de la diada. Seguidament, a les 20.25h es farà el Cant de l’Himne Nacional de Catalunya.

Serà a partir de dos quarts de 9 del vespre quan arrencarà l’actuació castellera amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

En directe per streaming des d’elvallenc.cat
A partir de les 8 del vespre, El Vallenc connectarà en directe des de la plaça del Blat on oferirà en streaming la diada castellera. Alhora, es posarà la veu a través de Ràdio Valls-Hit 103 que farà en directe la diada castellera, en un nou treball conjunt dels dos mitjans.

Deixa un comentari