/, Comarques/Segona campanya a Alcover per contenir les colònies de gats

Segona campanya a Alcover per contenir les colònies de gats

El mes de febrer se’n va fer la primera fase, amb bons resultats, i ara se n’ha iniciat una segona. Hi haurà cinc punts per alimentar els gats. Fora d’aquests punts estarà prohibit fer-ho

per | 2018-09-03 12:00:3003/09/2018 12:00 | 0 comentaris

L’Ajuntament d’Alcover inicia una segona fase de la campanya per contenir les colònies de gats, que consistirà a delimitar punts autoritzats d’alimentació de gats que seran gestionats per persones voluntàries acreditades, després de la bona acollida que va tenir la primera, que es va portar a terme el mes de febrer.

Una de les principals mesures de la primera fase fou l’esterilització de les femelles, que evita la superpoblació i les baralles derivades del zel, entre d’altres. Actualment s’han esterilitzat una vintena de femelles per tal d’estabilitzar les colònies de gats i reduir-ne la proliferació, ja que la seva presència comporta un seguit de problemes, de què la salubritat de l’entorn és la més compromesa i la que resulta més preocupant.

A partir d’ara s’inicia una segona fase de la campanya que consistirà a delimitar punts d’alimentació autoritzats que seran gestionats per persones voluntàries acreditades.

D’aquesta manera es permetrà actuar de manera contundent contra qui no faci cas de la normativa, ja que està prohibit alimentar els animals a la via pública. Aquesta segona fase permetrà reconduir aquesta problemàtica i habilitar cinc punts d’alimentació en llocs del municipi que no interfereixin en la convivència amb les persones.

Deixa un comentari