La urbanització Torre de Santa Maria, al Pla, tindrà finalment els carrers asfaltats. Els treballs són a punt de començar i estaran finalitzats en un termini de tres mesos. El cost total de les obres serà de 559.555 euros, que s’han pagat amb les quotes aportades pels veïns a través de la Junta de Compensació.

Les obres aniran a càrrec de Romà Infraestructures i Serveis. La contractació es va aprovar en l’assemblea de la Junta del passat mes de novembre. Només es deixarà sense pavimentar el carrer H, a l’extrem de la urbanització. Els carrers longitudinals tenen nom d’arbres excepte el primer, que és el Camí dels Muntanyesos. Les vies transversals estan batejades amb lletres.

La pavimentació dels carrers era un pas pendent molt desitjat per tots els veïns. La calçada dels carrers és de terra i està plena de sots, sotracs i rocs. A més, quan plou s’hi produeixen els inconvenients típics del fang i els bassals. Per posar fi a aquesta situació, els veïns han fet un esforç econòmic molt gran fins que la Junta ha reunit l’import suficient per fer front a l’obra.