/, Comarques, Cultura, Portada Destacada/Santes Creus enceta el Festival de clàssica amb Haendel i Bach

Santes Creus enceta el Festival de clàssica amb Haendel i Bach

En el concert inaugural els assistents han escoltat una selecció dels grans cors i àries del Messies de Haendel i de les Passions de Bach

per | 2018-07-08 00:45:1008/07/2018 00:45 | 0 comentaris

El Reial Monestir de Santa Creus ha acollit aquest dissabte dia 7 de juliol, a la nit, el primer dels concerts del festival de clàssica. La programació musical és molt atractiva i d’una gran força. En el concert inaugural els assistents han escoltat una selecció dels grans cors i àries del Messies de Haendel i de les Passions de Bach, amb l’Orquestra del Festival de Santes Creus dirigida pel mestre Comellas, el Cor Montserrat dirigit per Rosa M. Ribera, i diferents solistes.

Santes Creus rep durant aquest mes de juliol, i després de la reeixida edició de l’any passat -que arrancava després de molts anys de silenci-, una nova temporada del Festival de Música que durant tants anys ha il·luminat les nits d’estiu a Santes Creus. Aquell cicle de concerts que Mn. Clemente i altres entusiastes varen engegar cap als anys setanta, torna a sonar enguany amb força de la mà de Fundació Música Solidària, amb la col·laboració de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

Deixa un comentari