Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 4 d’agost un home de 32 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Montblanc, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili i un furt.

La tarda del 31 de juliol es va produir el furt d’una bicicleta al carrer Vapor de Maó de Valls. Els fets van passar mentre el conductor d’un turisme es va apropar a treure el tiquet d’estacionament a la màquina de zona blava. En tornar al cotxe, es va adonar que algú li havia sostret la bicicleta que duia al maleter. El 2 d’agost es va localitzar la bicicleta robada en un establiment de compra-venda d’articles de segona mà a Reus, on estava pendent de sortir a la venda.

Arran de la denúncia, els mossos van iniciar una investigació per localitzar el lladre. Aquest va ser detingut el 4 d’agost a Montblanc. En la detenció portava objectes robats que feia poc havia robat en una botiga de Montblanc.

El detingut, que tenia nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar el dia 5 d’agost a disposició del jutjat, on es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.