/, Comarques/Riba també tindrà pressupostos participatius

Riba també tindrà pressupostos participatius

La presentació del procés participatiu s’ha posat èmfasi en explicar les fases, com s’ha de fer per escollir un projecte que no ha de superar el 60.000 euros de pressupost.

per | 2018-08-31 20:29:4631/08/2018 20:29 | 0 comentaris

El municipi de la Riba  tindrà pressupostos participatius l’any vinent.

Per això aquest dijous , 31 d’agost, a les 7 de la tarda al Casal Ribetà s’ha fet una sessió informativa per explicar el funcionament del procés participatiu per escollir el projecte que es farà .

En síntesi, en aquest procés, els ribetants i ribetanes podran proposar aquelles inversions que vulguin, posteriorment n’hi haurà una selecció i les que quedin se sotmetran a votació per prendre la decisió final.

També s’ha de dir que les propostes que es presentin no poden tenir un cost superior als 60.000 euros.

El procés participatiu està dividit en quatre fases: la primera la  recollida de propostes, que és on s’està ara i s’allarga fins al 21 de setembre; la segona d’avaluació o validació de propostes per part dels  serveis tècnics de l’Ajuntament; la tercera la presentació i selecció de les propostes es a dir totes aquelles propostes que hagin estat validades pels serveis tècnics de l’Ajuntament se sotmetran a la valoració dels ciutadans en una sessió oberta a tothom, sessió programada prevista per al 26 d’octubre a les 7 de la tarda ; i la quarta i darrera la fase de votació ciutadana és adir aquelles propostes seleccionades seran votades pels veïns. La votació es portarà a terme el 23 i 24 de novembre, coincidint amb la Festa Major d’hivern.

Deixa un comentari