//Relleu generacional als Pastorets de Valls

Relleu generacional als Pastorets de Valls

L’únic paper que es manté respecte a l’edició de l’any anterior és el de Satanàs, que tornarà a ser interpretat per Roger Montalà

per | 2018-12-12 11:14:5412/12/2018 11:14 | 0 comentaris

El Grup del Teatre Principal continua fent intensos assajos per tenir a punt una edició dels Pastorets molt renovada. A part de la introducció de nous telons de gran format, un altre dels canvis que aquest any podrà veure l’espectador serà la renovació de pràcticament la totalitat dels personatges principals.

D’aquesta manera, Alguer Montull i Magí Rull donaran vida als pastors Fredolic i Garrafó. Les seves parelles, Sulina i Mariana, seran interpretades per Arola Palau i Elena Tous respectivament. Els canvis en els personatges principals els completen Eva Baudés i Arnau Sanromà, que faran els papers d’àngel i Llucifer. Amb aquests canvis es pretén donar una oportunitat a aquests joves membres del GTP, que ja acumulen una àmplia experiència interpretant diferents papers en l’espectacle, al mateix temps que donaran un nou aire als personatges. L’únic paper que es manté respecte a l’edició de l’any anterior és el de Satanàs, que tornarà a ser interpretat per Roger Montalà.

Durant un dels assajos realitzats, els antics protagonistes i directors d’aquest any, Nil Fabra i Xavi Albino, van fer un simbòlic traspàs de barretines, amb què van fer públic i oficial aquest relleu.

Deixa un comentari