17 C
Valls
Dilluns, Abril 6, 2020

Qvinta Essençia ha protagonitzat el pregó-concert de Setmana Santa

Un any més, el pregó de Setmana Santa, celebrat aquest divendres, 12 d’abril, al vespre a l’església de Sant Joan, ha ofert un contingut musical de qualitat i adient per a les dades que es commemoren.

En aquesta edició s’ha dedicat a la polifonia del Renaixement, concretament un concert dedicat completament als madrigals de Luca Marenzio. Un programa de qualitat i molt poc habitual a les sales de concert.

L’interpreten un quartet de cantants provinents de l’Orfeó Català i que formen el grup Qvinta Essençia: Èlia Casanova, soprano; Hugo Bolívar, contratenor; Albert Riera, tenor, i Pablo Acosta, baix.

Cal donar l’enhorabona a Qvinta Essençia per la voluntat de treballar aquest repertori, i de fer-ho de manera excel·lent, i per programar Marenzio.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Els hotels habiliten més d’un miler de llits per a malalts de covid-19 i sanitaris al Camp de Tarragona

el Fèlix Hotel a Valls - amb capacitat per a 50 persones-. També es disposarà aviat amb places per a 20 persones en l'àrea d'influència de l'Hospital del Vendrell.

La Pobla de Mafumet organitza una caminada popular sense sortir de casa

Aquest proper diumenge i com cada any, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de La Pobla de Mafumet celebrarà una...

VÍDEO | “Estem davant d’una Pasqua completament atípica”

Enguany, la producció de les tradicional mones de Pasqua per Setmana Santa es veurà fortament colpejada per la crisi del covid-19

El 84% de les pimes i autònoms pateixen la crisi del coronavirus

PIMEC Tarragona constata que prop d'un 84% de les pimes i els autònoms pateixen afectacions per la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus

A partir d’ara ja és possible anar als horts per collir productes per a l’autoabastament

Des del Departament d’Interior es considerava que calia fixar un criteri que fes compatible la necessitat dels ciutadans d’anar a horts d’autoabastament amb les necessàries garanties de seguretat per a la salut d’aquestes persones