/, Successos/Queixes veïnals per una festa rave sense permís al Pla de Manlleu

Queixes veïnals per una festa rave sense permís al Pla de Manlleu

La festa va començar la nit de Sant Joan i va durar tot el cap de setmana sense parar. Es va fer en una masia i es va necessitar la intervenció dels Mossos d’Esquadra

per | 2018-06-28 12:26:4028/06/2018 12:26 | 0 comentaris

Durant la revetlla de Sant Joan va començar una festa rave a la masia de Cal Vinyals del Pla de Manlleu. L’organització d’aquest tipus de festes enmig del camp sense cap tipus de permís és un fet que es va repetint en diferents punts d’aquesta zona de la comarca de l’Alt Camp. Els veïns de les masies properes i fins i tot els del Pla de Manlleu sentien la música des de les seves cases.

Durant el vespre-nit de diumenge, 24 de juny, veient que la festa no s’acabava i preveient que no s’aturaria tampoc durant tota la nit fins l’endemà, els veïns van començar a comunicar al tinent d’alcalde del Pla de Manlleu, Josep Pérez, que amb aquella música no podrien dormir. Es va traslladar aquesta queixa a l’alcaldessa d’Aiguamúrcia, Fina Bartolí, que va parlar amb el cap d’incidències dels Mossos d’Esquadra durant el cap de setmana per avisar d’aquesta situació.

Ja entrada la nit, Pérez va acompanyar una patrulla de Mossos d’Esquadra d’incògnit fins a l’indret on se celebrava la festa, ja tocada la una de la nit de dilluns, i aquests van poder pactar amb els organitzadors que afluixessin una mica la música per tal que el veïnat pogués dormir. Els veïns ja no es van queixar més i la festa va acabar.

Deixa un comentari